Dila-ikaantyneille

Yksilöllisiä palveluita ikäihmisilleDilanKotihoito-turvapalvelu-banner

Tarjoamme ikäihmisille monipuolisia palveluita erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Kaikkien palveluidemme lähtökohtana on asiakkaan elämänilon tukeminen ja yksilöllinen kohtaaminen.

Meiltä saa kotihoitoa ja monia muita kotona asumista tukevia palveluita, kuten kuntoutusta, aterioita, turvapalveluita sekä asiointi- ja saattopalveluita.


Heille, joille kotona asumisesta on tullut liian haastavaa, tarjoamme koteja Diakonialaitoksemme palvelukodeissa.


Uutiset

Diakoniapalveluissa on haku päällä!

Haemme Lahden Diakonialaitokselle vapaaehtoiskoordinaattoria (määräaikainen äitiysloman/perhevapaan sijaisuus) Särö-vapaaehtoistoimintaan. Särö-vapaaehtoistoiminta on STEA:n rahoittamaan AK-avusteista toimintaa. Vapaaehtoiskoordinaattori koordinoi pikkulapsiperheiden vapaaehtoistoimintaa sekä nuorten mentoritoimintaa.

Lue lisää

Ikäihmisten asumisen tulevaisuus, turvallisuus ja mahdollisuudet - tapahtuma

Tilaisuus: Ikäihmisten asumisen tulevaisuus, turvallisuus ja mahdollisuudet // Aika: Keskiviikko 16.5.2018, kello 15.00 – 17.30 // Paikka: Lahden Diakonialaitos, Betelsali, Sibeliuksenkatu 6b, LAHTI.

Lue lisää

Valinta ja vapaus

Valinnanvapaus ja lupaus sen lisääntymisestä on sote uudistuksen kiinnostavin asia tavallisten ihmisten kannalta. Päätöksiä uudistukseen liittyvästä valinnanvapauslaista tehdään eduskunnassa yhdessä muun maakunta- ja sote-uudistuksen lainsäädännön kanssa touko-kesäkuussa 2018. Tämän jälkeen sote-uudistuksen on tarkoitus vähitellen edetä kohti konkreettisia muutoksia ihmisten arjessa.

Lue lisää