DilanKotihoito_Auto_ja_tiimi_02_web

Arjen apua omaan kotiin

Kotihoitomme tarjoaa luotettavaa apua ikäihmisten arkeen. Palvelumme sopivat kaiken kuntoisille ikäihmisille, sillä kotihoidon lisäksi tuomme asiakkaillemme kotiin monia muitakin palveluita, jotka tukevat itsenäistä kotona asumista ja toimintakyvyn ylläpitoa. Erinomaisten palveluiden lisäksi meille on tärkeätä arvopohjamme mukaisesti kohdata asiakas niin, että hänelle jää jokaisesta kohtaamisesta hyvä mieli ja turvallinen olo.


Dilan Kotihoidon palveluihin kuuluvat:
  • Huolenpito- ja hoivapalvelut
  • Kotisairaanhoito
  • Lääkäripalvelut ja lääkehoidon arviointi
  • Asiointi- ja saattopalvelut
  • Ateriapalvelu
  • Turvapalvelu ja päivän soitto
  • Kotikuntoutus
  • Jalka- ja käsihoidot
Lue lisää palveluistamme täältä >>

Apua kotona asumiseen
– nopeasti ja räätälöidysti

Haluamme tukea sitä, että ikäihmiset voivat niin halutessaan asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Tarjoamme apua sekä arjen askareisiin että kotisairaanhoitoa.

Kotihoidostamme vastaavat ammattitaitoiset lähi- ja sairaanhoitajamme. Suunnittelemme palveluiden kokonaisuuden aina yhdessä asiakkaan kanssa, ja tarvittaessa otamme suunnitteluun mukaan myös omaisen. Kuuntelemme asiakkaan toiveita, ja sovitut palvelut kirjataan palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.


Palveluitamme saa nopeasti - ja vuoden jokaisena päivänä.

Pidämme huolta ammattitaidolla

Meille on tärkeää, että kohtaamme jokaisen asiakkaamme omana yksilönään, voinniltaan ja elämäntavoiltaan erilaisena. Kannustamme ikäihmistä omatoimisuuteen, ohjaamme häntä ylläpitämään toimintakykyään ja haluamme vahvistaa hänen voimavarojaan. Siksi koulutamme kotihoidon henkilökuntaamme jatkuvasti entistä paremmiksi sairaanhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisiksi.


Henkilökuntamme vaihtuvuus on pientä, mikä lisää kotiin viemiemme palveluiden luotettavuutta.

Kotikäynnit ympäristöystävällisesti

Dilan Kotihoidon käynnit tehdään biokaasuautoilla, joiden hiilidioksidipäästöt ovat lähes nolla. Näin varmistamme, että kun autamme lähimmäistämme, teemme sen myös ympäristöä säästäen.Lataa palveluidemme hinnasto
Lataa esite

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää kotihoitomme palveluista ja autamme arvioimaan palvelutarpeita ja –kustannuksia. Lahtelaisina toimijoina meillä on hyvä paikallistuntemus ja luonnollisesti osaamme ottaa huomioon kaikki Dilan eri palvelut. Näin pystymme aina suosittelemaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Teemme mielellämme asiakkaan kotiin maksuttoman palvelujen kartoituskäynnin.

Sopimus palveluista voidaan tehdä joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai tilapäiseen tarpeeseen. Hoiva- ja siivouspalvelumme voi vähentää veroilmoituksessa kotitalousvähennyksinä. Olemme hyväksytty Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän palvelusetelituottajaksi.

Kysy lisää

Arkisin klo 8–16
Puh. 040 668 4868
Sähköpostitse:  pirjo.toiviainen@dila.fi tai tanja.pennanen@dila.fi

Dilan Kotihoito

Ahvenistonkatu 2, 15110 Lahti
(käynti pihan puolelta)

Voit myös ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella

Yhteydenottolomake

Kerro meille hieman taustatietoa palvelutarpeestasi. Voit myös kysyä lisää palveluistamme.


Yhteydenottolomake

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Voit ladata Dilan Kotihoidon tietosuojaselosteen tästä.