Dila_2-taso_Dila-tapahtumat
Dilan ajankohtaiset tapahtumat

Diakoniapalveluissa on haku päällä!

Haemme Lahden Diakonialaitokselle vapaaehtoiskoordinaattoria (määräaikainen äitiysloman/perhevapaan sijaisuus) Särö-vapaaehtoistoimintaan. Särö-vapaaehtoistoiminta on STEA:n rahoittamaan AK-avusteista toimintaa. Vapaaehtoiskoordinaattori koordinoi pikkulapsiperheiden vapaaehtoistoimintaa sekä nuorten mentoritoimintaa.

Lue lisää

Ikäihmisten asumisen tulevaisuus, turvallisuus ja mahdollisuudet - tapahtuma

Tilaisuus: Ikäihmisten asumisen tulevaisuus, turvallisuus ja mahdollisuudet // Aika: Keskiviikko 16.5.2018, kello 15.00 – 17.30 // Paikka: Lahden Diakonialaitos, Betelsali, Sibeliuksenkatu 6b, LAHTI.

Lue lisää

Valinta ja vapaus

Valinnanvapaus ja lupaus sen lisääntymisestä on sote uudistuksen kiinnostavin asia tavallisten ihmisten kannalta. Päätöksiä uudistukseen liittyvästä valinnanvapauslaista tehdään eduskunnassa yhdessä muun maakunta- ja sote-uudistuksen lainsäädännön kanssa touko-kesäkuussa 2018. Tämän jälkeen sote-uudistuksen on tarkoitus vähitellen edetä kohti konkreettisia muutoksia ihmisten arjessa.

Lue lisää

Lahden Diakonialaitos juhlisti uutta esittelyvideota ensi-illan merkeissä!

Dilan esittelyvideon ensi-ilta järjestettiin torstaina 5.10. Iltamaan oli kutsuttuna kaikki videossa mukana olleet esiintyjät sekä videon tekemiseen ja tuottamiseen osallistuneet. Mukavassa iltatilaisuudessa vietettiin yhdessä aikaa sekä tietenkin katsottiin itse video isolta valkokankaalta kahteenkin kertaan.

Lue lisää

Sensoriteknologia osana laadukasta kotihoitoa

Lahden Diakonialaitos aloittaa laajamittaisen terveysteknologiayhteistyön Terveysoperaattori oy:n kanssa. Terveysoperaattori Oy ja Lahden Diakonialaitos eli Dila ovat allekirjoittaneet laajan sopimuksen modernien kotiin vietävien turva- ja terveyspalveluiden käyttöönotosta.

Lue lisää

Lue Dilan tabloid-lehti

Katso miten Dilan diakoniatoiminta on auttanut ihmisiä lähellä ja vähän kauempanakin. Dilan oma tabloid-lehti on nyt ladattavissa - lue työstä Hyvän elämän puolesta, jota teemme vuoden jokaisena päivänä!

Lue lisää

Ääniohjelmat tuovat virkistystä päivään

Marie-kodin asukkaat kokoontuvat innokkaina yhteishetkeen. Mitähän nyt tehdään; lauletaanko vanhan ajan kunnon lauluja tai ehkä kuunnellaan historiallisia uutissähkeitä vai olisiko vuorossa jumppaa tai hartaushetki..?

Lue lisää

Marie-kotiin väriä ja Halla-hylje

Lahden pisimpään toiminnassa ollut muistisairauksien hoitoon erikoistunut Marie-koti uudistui, kun sisustusarkkitehti Susanna Halla suunnittelema remontti valmistui maaliskuun alussa.

Lue lisää

Dilalaiset juoksivat ihmiskauppaa vastaan

140 juoksijaa eri puolilta Suomea kokoontui 16.5. Helsinki City Runin yhteydessä järjestettyyn Run For Freedom hyväntekeväisyysjuoksuun, jonka avulla levitettiin tietoa ihmiskaupasta ja koottiin varoja ihmiskaupan vastaiseen työhön.

Lue lisää